31. ene., 2017

Informació del TN nit de TV3

Les paraules entre cometes, que vénen seguidament, es van pronunciar ahir dintre de la informació esportiva del TN Nit de TV3: “amb la seva victòria contra el Sevilla, l’Espanyol fa un favor al Real Madrid”. Van amagar que la victòria perica, també evitava que el Sevilla s’escapés una mica més del Barça.

Aquesta forma esbiaixada d’informar, deixa veure la poca professionalitat i el partidisme hooligan de qui les va pronunciar i de qui va permetre-ho.

És normal i no sabem si també és bo, que tot mitjà de comunicació tingui una línia ideològica, en el cas de l’esport aquesta línia ideològica, esdevé simpaties vers equips en concret.
Fins aquí tot és lògic i legítim.

Però aquesta línia ideològica o simpatia esportiva, mai no ha d’anar en detriment de la neutralitat perquè quan és així és perd la credibilitat i això en un mitjà públic com TV3 no es admissible. I pel que fa al Barça i l’Espanyol, aquestes coses es repeteixen amb massa assiduïtat a la televisió pública de Catalunya que, via impostos, paguem tots els ciutadans de Catalunya, fins i tot els que no som de l’equip blaugrana.

Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria
30 de gener del 2017