12. ene., 2017

Campanya de Turisme Gencat.

 

INSTITUCIONS CATALANES, TURISME I EL BARÇA

 

Avui s’ha presentat una campanya de promoció de Catalunya. La campanya està promoguda per Turisme de Barcelona, que depèn de l’ajuntament barceloní, i el F.C. Barcelona.

 

El lema, en anglès, de la campanya és: If you feel F.C. Barcelona, you feel Catalunya.

La traducció al català és: Si tu sents el F.C. Barcelona, tu sents Catalunya.

 

Prou!!! Un cop més una institució catalana ningunejal’Espanyol i la resta de clubs catalans, alhora que sense cap mena de rubor, pren partit i s’dentifica amb un club privat esportiu en concret.

 

El més greu del lema, és que sembla voler dir que si no ets del Barça, ja no sents Catalunya!!! 

 

Si les institucions catalanes, pensen que ens cansarem de denunciar el seu partidisme culer i que a força de repetir-lo, ho deixarem estar per avorriment, van ben  errats.

 

I tant que cansa haver de denunciar dia sí i dia també, aquests fets amb què les institucions polítiques del nostre país, semblen voler-nos dir que per a ells, sols hi ha una manera de ser català i que aquesta manera és ser del Barça.

 

Doncs no, nosaltres som de l’Espanyol, com hi ha ciutadans de Catalunya que són de la Penya, del Sabadell, del Girona, etc. i que fins i tot n’hi ha, SÍ N’HI HA!!!, que no volen saber res de res del futbol en particular ni de l’esport en general.

 

Aprofitem per a denunciar l’estranya casualitat que el nou disseny dels busos del Bus Turístic de Barcelona,  que recorda el famós trencadís gaudinià, està fet amb la combinació dels colors blau i grana. Un altre cop!!!

 

Un cop més aquest col·lectiu crida als quatre vents i ho fa ben fort perquè el crit arribi a totes les nostres institucions que CATALUNYA ÉS MÉS QUE UN CLUB!!!

 

Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria

Barcelona, 11 de gener del 2017