12. dic., 2016

Insults al Miniderbi

INSULTS AL MINIDERBI

Amb motiu del miniderbi jugat la temporada passada en el miniestadi, entre el nostre filial i el del Barça, un sector de l’afició blaugrana, va proferir durant el partit, greus insults i desqualificacions contra els jugadors del nostre equip B i contra la nostra entitat.

Bé sigui per la poca repercussió que té en el món del futbol, qualsevol cosa que passa més enllà de la primera divisió; bé sigui per les poques denúncies als mitjans de comunicació, una de les quals va ser la d’aquest col·lectiu, que s’hi van produir, aquells lamentables incidents no van merèixer cap mena de càstig al Barça, per part del Comitè Antiviolència de la RFEF.

El propassat dissabte dia 10, es van repetir aquests desagradables fets en el miniderbi que van tornar a tenir com a protagonistes, el mateix escenari i una part de l’afició present al miniestadi del F.C. Barcelona.

Esperem que aquesta temporada, atès que es tracta de la repetició d’uns fets molt desagradables que inciten a l’odi i la violència, l’abans esmentat comitè, castigui d’acord amb la Llei Antiviolència a l’Esport, el F.C. Barcelona.

Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria
12 de desembre del 2016