23. nov., 2016

Suport al Club.

COMUNICAT

Els darrers dies el nostre club ha imposat una dura sanció que consisteix en cinc anys de suspensió com a soci i de prohibició d'entrada a les seves instal·lacions de sis membres de La Curva, que pot arribar a ser d'onze, presumptament protagonistes d'una baralla a Donostia el darrer 9 de setembre.
De la mateixa manera, s'ha decidit, després de diferents incidents de caire violent protagonitzats pels seus membres i la manca de representats per mantenir un diàleg constructiu amb el club, s'ha decidit tancar temporalment la grada d'animació.

El nostre Col·lectiu vol mostrar el seu total suport a la gestió que està fent la directiva de tolerància zero a la violència i l'instransigència d'aquest grup de gent de tendència ultradretana (encara que s'autoanomenin apolítics), violenta i intransigent. Estem pagant ara molt cara la benevolència que tradicionalment ha tingut el club amb La Curva i amb els seus dirigents a l'ombra. Són molt majoritaris els socis i aficionats que estan amb nosaltres i en contra de la violència i el feixisme. Aquest és el principal objectiu raó de ser del nostre Col·lectiu.

Per primera vegada veiem en el club una clara voluntat de fer front al neonazisme que impera entre part de la nostra massa social, minoritària però no per això menys perillosa, tant per la seguretat de la gent com, sobretot, per la imatge nefasta que el nostre club transmet.

Molts ànims i el nostre més fervent suport!

Col·lectiu blanc i blau Roger de Llúria
22 de novembre de 2016