26. abr., 2016

Tots amb l'equip

TOTS AMB L’EQUIP!!!

 

El proper diumenge dia 1 de maig, l’Espanyol torna a jugar un partit d’aquells que amb massa assiduïtat ens veiem obligats a anomenar finals. Ens visita el Sevilla i el nostre equip s’hi juga aconseguir certificar la permanència o en cas contrari haver d’encarar els dos darrers partits de lliga amb l’espasa dels descens a segona A damunt del cap.

 

És cert que l’afició ja comença a estar cansada d’aquestes crides a donar suport al nostre primer equip a fi de pal·liar els molts error que es cometen, sobretot, en l’àmbit esportiu (mala política de traspassos i fitxatges de jugadors, error en la tria d’entrenador, errors d’aquest a l’hora de plantejar els partits i de triar els jugadors, etc.) 

 

Però malgrat tot, aquest col·lectiu fa una crida a tota l’afició periquita (socis i aficionats), a acudir aquest diumenge al nostre estadi de Cornellà/El Prat a fi que les grades presentin un magnífic aspecte, que puguin actuar com a olla de pressió i aconseguir d’aquesta manera l’anhelat i necessari triomf que d’una vegada ens porti la tranquil·litat de saber que la propera temporada seguirem a primera. I així d’aquesta manera, esperar amb il·lusió el veritable inici del projecte de club del nou màxim accionista Sr. Chen Yan-Sheng.

 

AQUEST DIUMENGE, NO DEIXIS SOL L’EQUIP. OMPLIM EL NOSTRE ESTADI!!!

 

Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria

Barcelona, 26 d’abril del 2016