15. abr., 2016

No a la Roja!!!

NO A LA ROJA!!!

 

Fa uns mesos i arran d’una campanya promoguda per dos o tres grups dels autoanomenats apolítics, i un petit nombre de penyes (algunes de fora de Catalunya), en què demanaven que la selecció espanyola jugui un partit en el nostre estadi de Cornellà/El Prat, aquest col·lectiu ja va manifestar la seva oposició a aquesta minoritària petició.

 

Ara, aprofitant el seu viatge a Madrid, a fi de conèixer els estaments federatius del futbol espanyol i donar-se a conèixer ell mateix, el nou màxim accionista del nostre club, el Sr. Chen Yan-Sheng, mal assessorat per no sabem qui, ha fet la mateixa petició a la RFEF.

 

Algú ha d’assessorar el Sr. Yan-Sheng i explicar-li ben clarament la complexitat de la massa social del nostre club; el moment polític, tan especial, que viu la nació catalana i que la presència de la Roja al nostre estadi té molts detractors.

 

Alguna vegada, hom ha acusat als grups d’ideologia independentista, com el nostre, de portar la divisió al nostre club, doncs bé, ara, nosaltres preguntem:

no porta la divisió social insistir en aquesta petició d’un partit de la selecció espanyola al nostre estadi???

 

Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria

13 d’abril del 2016