19. feb., 2016

Una campanya " apolítica"

 

 

UNA CAMPANYA “APOLÍTICA”

 

Arran del partit que va jugar la selecció catalana, en el nostre estadi, contra la deNigèria, fa una mica més de tres anys, un reduït grup de penyes (algunes de dimensions familiars), algunes de fora de Catalunya i el grup d’animació La Curva, van engegar una campanya a fi d’aconseguir que la selecció espanyola hi jugui, també, un partit .

 

Quina casualitat que aquesta campanya s’iniciés arran del partit de la nostra selecció!!!

 

Nosaltres, veiem en aquesta campanya una motivació totalment política i oportunista amb un rebuig implícit al reconeixement oficial de les seleccions catalanes.

 

També hi veiem un intent més d’aconseguir fer del nostre club un reducte marginal de “españolismo político”, totalment d’esquena al sentir majoritari dels ciutadans de Catalunya.

 

Demanem als responsables d’explicar al nou màxim accionista del nostre club, Sr. ChenYansheng, les particularitats sociològiques de la societat catalana que acull l’Espanyol, que sàpiguen fer-li veure que no ha d’escoltar aquests minoritaris cants de sirena si el que vol és presidir un club rendible, gran i arrelat al país que el va veure néixer fa més de 115 anys.

 

Per si no ha quedat prou clar, ho diem alt i clar, Nosaltres, no volem que la “Roja” jugui en el nostre estadi de Cornellà/El Prat!!!

 

Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria

19 de febrer del 2016