3. feb., 2016

Hooliganisme periodístic esportiu.

 

HOOLIGANISME PERIODÍSTIC ESPORTIU

 

Durant el programa de 8 TV “8 al dia”, d’ahir dia 1,que presenta i dirigeix Josep Cuní, s’ha fet una enquesta sota l’enunciat “L’Espanyol es deixa guanyar pel Real Madrid???”.

 

Independentment del resultat de l’enquesta, denunciem aquesta mostra de hooliganismeperiodístic esportiu i el total menyspreu que comporta vers el nostre més que centenari club.

 

Exigim als mitjans de comunicació en general i a 8TV en particular que cessin d’una vegada per totes en els seus menyspreus i campanyes matusseres que volen presentar els jugadors de l’Espanyol com una colla d’amiguets dels jugadors del Real Madrid quan juguen contra aquest equip i com una colla d’éssers abjectes i violents quan juguen contra el Barça.

 

Els mitjans de comunicació estan en el seu dret legítim d’identificar-se amb el club blaugrana i a manifestar-ho amb discreció, però alhora estan obligats a mantenir l’adequat respecte vers la resta de clubs catalans entre els quals l’Espanyol.

 

No ens mantindrem en silenci i denunciarem sempre que sigui necessari, iniciatives com la del programa “8 al dia” que via enquesta sibil·lina, intentin predisposar la societat catalana contra el nostre club.

 

Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria

2 de febrer del 2016