24. ene., 2016

VIOLÈNCIA VERBAL AL MINI ESTADI

VIOLÈNCIA VERBAL AL MINI ESTADI

 

Un dels objectius fundacional del nostre col·lectiu és, entre d’altres, la defensa del RCD Espanyol de Barcelona, dels atacs, insults i menyspreus per part de les aficions rivals, tant al nostre primer equip com als equips de les categories inferiors.

 

Així, volem denunciar els insults racistes contra el porter, Ualaloca, del nostre equip B i els crits amb clares reminiscències de violència verbal que es van proferir per part de part del públic existent al partit jugat ahir dissabte dia 23 de gener en el Mini Estadi del F.C. Barcelona entre el Barça B i l’Espanyol B.

 

Exigim al Comitè Antiviolència de la RFEF que dictamini els càstigs oportuns davant d’aquests actes de violència verbal.

 

El fet que es tracti d’un partit de segona B amb molta menys repercussió que un partit de la lliga de primera divisió, no hauria de ser obstacle perquè l’esmentat comitè antiviolència entri d’ofici a valorar aquests greus fets.

 

Opinem que no pot ser que els actes de violència verbal o física, és valorin en funció de la categoria del partit en què aquests es produeixen.

 

Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria

24 de gener del 2016