14. ene., 2016

Pancartes,reunions inútils i mal gust.

 

PANCARTES, REUNIONS INÚTILS I MAL GUST

 

Tot que estem dacord que el nostre club ha rebut un insòlit maltracte per diferents sectors de la premsa i l’aparell culer, el que es va veure ahir al nostre estadi en el  sector que ocupa la Curva es del tot inadmissible. I creiem que el club no va saber estar a la alçada de les circumstàncies

 

Ens preguntem de què va servir la reunió “avantmatch” que van mantenir els serveis de seguretat del club i els dos grups d’animació del nostre estadi (Penya Juvenil i Curva)???

.
Era bastant previsible el capteniment de la Curva,  el club tenia una gran oportunitat per a supervisar i en tot cas prohibir l’exhibició de les esmentades pancartes, en lloc de mirar cap a un altra banda, manca de reacció que posa entredit la nostra imatge, esportivitat i “fairplay”.

 

Rivalitat SÍ!!!, tota, però mai mal gust ni insults que no fan res més que donar arguments a aquells que no és que no ens vulguin, és que ens volen mal..

Més enllà de la previsible sanció federativa, EXIGIM, no demanem, EXIGIM, a l’actual consell d’administració que prengui les mides adients a fi d’evitar que cap altra vegada més, la immensa majoria dels socis i aficionats pericos, haguem d’abaixar la caraavergonyits pel comportament d’aquest grup d’animació que sembla funcionar com un ens autònom, totalment al marge de les directrius del club i a qui sembla no preocupar els perjudicis socials i econòmics que amb les seves accions poden provocar.

Cal que ningú no intenti justificar allò que és totalment injustificable. 200/300 individus no poden embrutar la imatge i la història del club; així com tampoc la imatge de la globalitat de la nostra afició. 

Som una minoria meravellosa. Demostrem-ho!!!

 

Els insults i la violència no poden tenir cabuda en el nostre club.

 

Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria

14 de gener del 2015