5. ene., 2016

Prou de mentides!!!!

PROU DE MENTIDES!!!

 

Volem fer costat incondicional a les paraules del nostre president Joan Collet en relació a les increïbles informacions aparegudes en la majoria de mitjans de comunicació catalans i fins i tot en algun d’espanyol, en el sentit d’acusar els nostres jugadors de practicar la violència en el partit jugat ahir dissabte entre l’Espanyol i el Barça.

 

Ja n’hi ha prou de confondre intencionadament amb violència, l’agressivitat, actitud i intensitat dels nostres jugadors durant l’esmentat.

Què volien aquests mitjans de comunicació que els jugadors blanc-i-blaus posessin catifa vermella i fessin reverències als jugadors blaugranes??? 

 

Com volen si no que els nostres jugadors compensin un pressupost crematístic infinitament superior??? Doncs amb empenta, entrega i il·lusió. Conceptes que estan molt allunyats de la inexistent violència que esmenten en les seves cròniques.

 

En nom d’un periodisme digne d’aquest nom cridem PROU DE MANIPULACIONS I MENTIDES!!! Alhora que demanem respecte pel nostre club. Una institució catalana creada per estudiants de la Universitat de Barcelona aviat farà 116 anys.

 

Avui més que mai, ens hem sentit orgullosos de tenir un president com en Joan Collet, un president que sap parlar i que quan és necessari sap posar en el seu lloc uns periodistes posats totalment al servei d’uns colors i que no perdonen quan el màxim rival català decideix, per dignitat, plantar cara.

 

Un president que creiem necessari que tingui un lloc important en el futur consell d’administració que anomenarà i possiblement presidirà Mr. Chen Yan Sheng.

 

Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria

3 de gener del 2016