23. dic., 2015

Triple derbi !!!!

Triple Derbi

 

Els socis i aficionats de l’Espanyol començarem l’any 2016 amb un triple enfrontament el F.C. Barcelona.

Aquests tres enfrontaments corresponen a la jornada de lliga del cap de semana del 2-3 de gener, i al doble enfrontament corresponent als vuitens de final de la Copa del Rei. El partit de lliga i el de tornada de l’esmentada eliminatoria tindran d’escenari el nostre estadi de Cornellà/El Prat de Llobregat.

Davant del partit de lliga i del de tornada de la Copa del Rei, com vam fer la temporada pasada amb motiu de la visita de l’equip blaugrana ,encoratgem tothom a animar els nostres jugadors, sense defallir en cap moment. Cal aconseguir que aquests ens proporcionin una de les millors satisfaccions que podem tenir els socis i aficionats de l’Espanyol durant la temporada de futbol. Una victòria sobre la prepotència i la supèrbia culers (en aquest cas en serien dues). Tot això sense oblidar que la temporada de futbol és molt més que aquests enfontaments amb els blaugranes i que per tant demanem als jugadors que defensen la samarreta blanc-i-blava que en tots els partits ho donin tot i que si més no mai ningú no els pugui retreure manca de competitivitat.

I encoratgem tots els pericos que assistiran a aquests derbis al nostre estadi que a part de banderes blanc-i-blaves, exhibeixin, també, banderes catalanes i si els plau i per què no, també, banderes estelades. 

Cal deixar ben clar, un cop més, que els culers no tenen de cap manera l’exclusivitat ni el monopoli dels símbols catalans.

Amb això, minimitzarem la més que possible presència de les banderes espanyoles que sens dubte portaran els coneguts i falsos apolítics que lamentablement i manipulant matusserament el nostre nom, voldran, un cop més, convertir els partits entre els dos màxims representants del futbol català en un enfrontament entre Catalunya i Espanya.

Les desitjades victòries del nostre equip en aquests pròxims derbis han de començar a les grades que han de presentar una imatge tan nítidament catalana com els orígens del nostre club.

 

Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria

Desembre del 2015