11. dic., 2015

Gabriel Rufián és de L'Espanyol

GABRIEL RUFIÁN ÉS DE L’ESPANYOL

 

El número 1 de les llistes d’ERC al congrés de diputats espanyol, en una entrevista a El Mundo Deportivo, ha manifestat, un cop més, que futbolísticament és perico, la qual cosa enorgulleix els membres d’aquest col·lectiu.

 

Ràpidament les xarxes s’han omplert de comentaris despectius vers la seva persona per part d’alguns dels falsos apolítics que s’aixopluguen entre la nostra afició i que no dubtem que si són de l’Espanyol, és precisament i únicament, pel nom.

 

Algun dels comentaris li retreuen que no es declari anticuler; d’altres li retreuen la seva opció política independentista i uns altres directament li diuen que polítics com ell estan de més en el nostre club. Curiosament aquests comentaris no els vam poder llegir quan el polític del PP, Xavier García Albiol, en la darrera campanya electoral catalana, es va passejar pels entorns del nostre estadi fent-se fotografies amb seguidors del nostre club que exhibien banderes espanyoles; ni tampoc els podem llegir ara, quan aquests dies, el ministre espanyol de l’interior, Jorge Fernández Diaz, es passeja per les televisions ( en el marc de les eleccions al Congrés i al Senat espanyols), fent ostentació de ser del nostre club.

 

Una vegada més aquests fets deixen amb el cul enlaire aquests falsos apolítics i això és el que volem denunciar amb aquest escrit; alhora que volem manifestar el nostre total suport a Gabriel Rufián que no ha tingut manies de manifestar el seu espanyolisme en un entorn social totalment hostil als nostres colors i clarament favorable al pensament  esportiu únic, és dir, al F.C. Barcelona.

 

Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria