16. oct., 2015

PROU DE MANIPULACIONS A TV3 AMB L’ESPANYOL

PROU DE MANIPULACIONS A TV3 AMB L’ESPANYOL

 

Volem denunciar el servilisme proculer que caracteritza aquest canal de TV.

Ignorem amb quines intencions, vostès, han convertit el que hauria de ser la TV pública de tots els catalans en una Barça TV- 2.

 

Considerem que estan vostès en el seu legítim dret d’identificar-se amb l’equip blaugrana en el seu àmbit personal, però d’aquí a reflectir aquesta preferència desvergonyidament en la programació del canal televisiu que paguem, via impostos, tots els ciutadans de Catalunya, hi ha un bon tros.

 

No sols posen vostès, amb calçador, referències al Barça en molts programes, passen per TV3 qualsevol cosa que s’hi relacioni ignorant i malversant l’existència del canal temàtic Esport 3, sinó que ahir dia 12 d’octubre van passar una entrevista al líder del PP a Catalunya, Sr. García Albiol, mentre uns individus aprofitaven per a exhibir, darrere de l’esmentat polític, una gran bandera espanyola amb l’escut de l’Espanyol al centre.

 

Potser vostès objectaran que no van poder evitar l’escenografia del moment, però aleshores com es que no van enfocar algun dels individus que es passejava per la Plaça Catalunya (celebrant la festivitat del dia), amb banderes dc’Espanya amb l’escut del Barça??? Potser el seu codi ètic els ho prohibeix.???

 

No els sembla que la seva manipulació i intent de desacreditar l’Espanyol davant de la societat catalana va ser aquest cop massa groller???

 

No volem privar-nos de la visió d’un canal de TV que ens parla en la llengua pròpia de Catalunya i que emet programes amb una qualitat impensable en cap de les televisions que es poden veure actualment a Catalunya i com que la considerem el nostre canal de TV prioritari, els exigim que deixin de manipular les informacions relatives a l’Espanyol i els intents sovintejats de presentar-lo com un ens aliè, per no dir enemic, de la societat que l’acull i el va veure néixer fa 115 anys arran d’una iniciativa d’estudiants catalans de la Universitat de Barcelona.

 

 

Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria

13 d’octubre del 2015