23. sep., 2015

27S

EL TREN DE LA HISTÒRIA

 

Diumenge vinent dia 27, Catalunya té una cita històrica amb les urnes. Malgrat els intents barroers de l’unionisme espanyol de presentar aquestes eleccions com unes eleccions autonòmiques més, tothom té clar i ells els primers que es tracta d’unes eleccions plebiscitàries en què els ciutadans de Catalunya ens juguem la possibilitat de passar a formar part d’un nou estat europeu.

 

Hi ha trens que sols passen una vegada i cal que aquest proper diumenge tots siguem a l’andana per on ha de passar aquest tren a fi de poder pujar-hi i anar amb ell fins a la creació de la nova República Catalana.

 

Tothom té clar quina és la ideologia política d’aquest col·lectiu i per això mateix i perquè no tenim res a amagar, demanem a tots els nostres conciutadans que quan aquest diumenge vagin a complir amb el seu deure cívic de dipositar el seu vot a l’urna, ho facin per qualsevol de les dues candidatures que clarament porten la independència de la nostra nació catalana en els seus programes (Junts pel Sí i la CUP).

 

Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria

23 de setembre del 2015