26. abr., 2015

Comunicat derbi.

 

26. abr, 2015

EL DERBI QUE MAI NO VA EXISTIR

 

Ahir tocava derbi. Un derbi que, damunt del terreny de joc, no va existir a causa de la nul·la actitud dels nostres jugadors, la manifesta superioritat dels jugadors blaugrana iun arbitratge si més no qüestionable a càrrec del sempre controvertit Mateu Lahoz.

Nosaltres com a col·lectiu inauguràvem ubicació (sector 233) Una ubicació que ens permetrà, a partir d’ara, veure els partits agrupats.

Els veritables protagonistes del no existent derbi eren a les graderies. D’una banda la Curva i d’una altra la Juvenil, que es van encaparrar a fer el contrari del que havia demanat el club; és dir, respecte al contrari i animar sense defallir el nostre equip.

 Lluny d’això, es van dedicar, majoritàriament, a insultar, emetre càntics fora de lloc i exhibir més banderes espanyoles que mai. La majoria de crits contraris al rival que ens visitava, possiblement, comportaran una important multa econòmica al nostre club. La pagaran ells que tant diuen estimar l’Espanyol??? 

 Com a col·lectiu, vàrem rebre la visita d’un individu abillat amb un barret de la Juvenil.  

Va increpar i insultar alguns dels nostres membres i el que és pitjor va intentar posar en contra nostre  una part de l’afició habitual en aquell sector,la qual cosa, afortunadament, no va aconseguir. Ens va titllar de “culerdos i provocadores de mierda”, alhora que vociferava “yo te conozco y también soy accionista”

Així va transcórrer un derbi fluix, sense passió que, en tot cas,  passarà a la història pels incidents a la zona de la Curva i els seus càntics de “estamos hasta los huevos ydirectiva dimisión”.

 El seny a les grades va fer acte de presència quan el blaugrana Iniesta va abandonar el camp entre aplaudiments. 

L’anècdota del partit va ser l’aparició d’alguna bandera espanyola amb l’escut del Barça.

 

 

 

Com a col·lectiu, exigim als serveis de seguretat del club que “visites amistoses” com la que vàrem haver de suportar ahir, no es tornin a repetir.

 

 

 

Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria

 

Barcelona, 26 d’abril del 2015