5. abr., 2015

Ens torna a visitar L' Athlètic Club.

Web: www.collectiublanciblau.cat

ENS TORNA A VISITAR L’ATHLÈTIC CLUB

 

El proper diumenge dia 12 a les 17 hores, ens torna a visitar l’Athlètic Club.

 

Tots els membres d’aquest col·lectiu, així com la majoria de socis i aficionats de l’Espanyol que gaudim d’un alt sentiment de catalanitat, tenim gravat a les nostres retines com el passat dia 5 de març en què ens vam enfrontar al mateix club bilbaí en les semifinals de la Copa del Rei, la reaparició de la cara més fosca de la intransigència, la intolerància, i la violència verbal, entre una part (pensem que minoritària) de la nostra afició. Unes actituds que tot i que darrerament han estat més apaivagades, mai no han desaparegut del tot.

 

Recordem astorats com als voltants del minut 70 d’aquell partit, una part de membres de la Curva, van girar-se vers l’anomenat sector penyes (situat en el pis superior), mentre cantaven la coneguda cançó Viva Espanya, d’en Manolo Escobar (conegut seguidor culer traspassat recentment), alhora que feien gestos amenaçadors de tallar-nos el coll a tots els qui exhibíem banderes catalanes i estelades.

 

No estem disposats a tornar a reviure una situació similar, així que exigim al consell d’administració del nostre club que prengui les mides oportunes a fi d’evitar una nova reedició dels desagradables fets més amunt esmentats.

 

Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria

4 d’abril del 2015