6. mar., 2015

Incidents Semifinals de Copa.

Sr. Joan Collet – President del RCD Espanyol de Barcelona

 

PROU!!!

 

Molts socis i aficionats que combinem el nostre sentiment de catalanitat amb el fet de ser de l’Espanyol (socis o aficionats), després del repugnant comportament d’ahir de la Curva i d’altres incidents que vam haver de suportar a les grades abans de començar el partit, diem PROU!!! Ja n’hi ha PROU d’haver de suportar el domini que tenen en el nostre club , tant l’extrema dreta com d’altres grups violents.

 

Ahir, ben entrada la segona part, la majoria de membres de la Curva es van girar vers el sector penyes i mentre cantaven el conegut “Viva España, obsequiaven als portadors de banderes catalanes i estelades amb tot d’insults i de signes amenaçadors.

 

A més a més, abans de començar el partit, diversos individus que exhibien amenaçadorament banderes espanyoles, es van distribuir per totes les zones de l’estadi i van increpar, insultar i escopir tot aquell que portava una bandera estelada. Estranyament, un cop començat el partit van deixar aquestes ubicacions i tranquil·lament se’n van anar vers la zona de la Curva.

 

Exigim saber qui els va permetre aquesta intolerable mobilitat???

 

Creiem que ha arribat l’hora que el club decideixi què vol ser???

 

Un club dominat per l’espanyolisme polític més ranci, per l’extrema dreta i per la violència, amb la qual cosa esdevindria una institució marginal i estranya al país català i a la seva societat, o un club democràtic i amb una imatge inequívocament catalana.

 

Preguem resposta, al més ràpid possible,  a aquest escrit per part seva o del cap de seguretat que inclogui data per a una entrevista.

 

 

Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria

5 de març del 2015