13. feb., 2015

Incidents

SEGUIM CONDEMNANT TOTA VIOLÈNCIA

 

Una de les raons fundacionals d’aquest col·lectiu és la condemna i denúncia de qualsevol tipus de violència, sigui quina sigui i vingui d’on vingui.

 

Conseqüents amb això, volem denunciar i condemnar l’apedregament de què va ser objecte, ahir, l’autocar del nostre primer equip, quan aquest feia la seva arribada al nou estadi de San Mamés, davant de l’estranya passivitat de la policia basca.

 

També volem manifestar la  nostra condemna per les inacabables retencions per part de la mateixa Ertzainza que van patir els autocars que traslladaven un dels dos grups d’animació desplaçats a Bilbao sembla que eren autobusos noliejats per la Curva). Pensem que el fet de buscar-hi membres de Brigadas Blanquiazulesentre els seus ocupants, no justifica les molèsties que van haver de patir-ne la resta.

 

En aquesta línia volem denunciar les amenaces que va patir un seguidor del nostre equip, per part d’un dels suposats i particulars apolítics que s’aixopluguen entre la nostra afició, aquest seguidor va haver de treure’s una bandera estelada que portava lligada al coll quan va ser abordat per l’individu que hem comentat i va comminar-lo a desar l’estelada si no volia més complicacions.

 

Així mateix, volem denunciar el provocador càntic de Viva España que es va escoltar des de determinats sectors dels desplaçats a Bilbao en una clara mostra de provocació verbal.

 

Creiem que el Consell d’Administració hauria de replantejar –se les relacions amb col·lectius que no tenen manies a l’hora de danyar i polititzar la imatge del club i retirar-los qualsevol classe de privilegis i atencions.

 

Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria

Barcelona, 12 de febrer del 2015