26. ene., 2015

Resposta a Llibertad Digital

LES MENTIDES DE LIBERTAD DIGITAL

 

En la seva edició d’avui dia 26 de gener, el web Libertad Digital, de declarada ideologia d’extrema dreta, publica un article (vegeu-ne enllaç)

http://www.libertaddigital.com/espana/2015-01-25/los-mossos-a-la-caza-de-la-bandera-de-espana-en-cornella-el-prat-1276538982/

en què diu que els Mossos d’Esquadra, seguint ordres del club, persegueix la presència de banderes espanyoles en el Power 8 Stadiumi fins i tot de bufandes amb la vora amb els colors d’aquesta bandera.

 

Però, com es pot tenir tanta mala intenció??? Com es pot tenir aquesta malaltissa inventiva???

 

Sense anar més lluny, ahir diumenge, en el partit jugat contra l’Almeria, hom va poder veure en el nostre estadi, banderes espanyoles situades estratègicament, a tret de càmera de TV. Banderes que van estar penjades durant tot el partit, sense que cap membre de la policia catalana fes acte de presència a fi de despenjar-les.

 

Mentrestant els portadors de banderes estelades, segueixen sense poder portar-les visibles pels entorns del nostre estadi per por de ser agredits per qualsevol membre d’algun dels grups ultres que trobem barrejats entre la nostra afició i han d’esperar a desplegar-les a ser dins de l’estadi i encara millor un cop situats en les seves localitats.

 

Ja que en aquest libel esmenten el nom del nostre col·lectiu, ens permetem recordar que un dels nostres membres, va ser seguit a l’acabament del partit jugat, en el nostre estadi, contra l’Eibar per un autoidentificat membre d’una suposada Falange Catalana que li va retreure, buscant-li les pessigolles, el fet d’haver penjat una bandera estelada.

 

Srs. de Libertad Digital, qui són els perseguits??? No és millor informar-se abans d’escampar merda???

 

COL·LECTIU BLANC-I-BLAU

ROGER DE LLÚRIA