COMUNICATS

7. ene., 2020

VIOLÈNCIA VERBAL AL JOHAN CRUYFF

Amb el pas de les hores s’han anat sabent els detalls dels lamentables fets de violència verbal protagonitzats per un grup de Boixos Nois, a l’estadi Johan Cruyff en el transcurs del mini derbi, jugat el passat dissabte.

Els execrables fets van ser insults, càntics de caire nazi i el vomitiu càntic dedicat al nostre Dani Jarque que deia “si Jarque marca un gol, serà un gol fantasma”

Com no podia ser menys, l’Espanyol denunciarà aquests fets i nosaltres exigim que s’esbrini qui o quins són els responsables de la presència d’aquests subjectes violents a les grades de l’estadi Johan Cruyff.

Fidels al nostre manifest fundacional, condemnem aquests fets de la mateixa manera que els condemnem quan en passen de similars al nostre estadi.

Cal acabar d’una vegada per totes amb la presència de violents als camps de futbol.

I cal evitar-hi la presència de tot aquell que converteix un partit de futbol, encara que sigui un derbi, en una qüestió de mort o vida.

Col•lectiu BiB Roger de Llúria
7 de gener del 2020

19. dic., 2019

UN GRUP PROBLEMÀTIC

La LFP, ha fet saber que investigarà els desagradables i rebutjables crits que es van proferir, durant el partit contra el Betis, adreçats al jugador Borja Iglesias. Els crits en qüestió van ser els de “Borja muérete, lo,lo,lo, Borja muérete”

Un cop més el comportament inadmissible del grup d’animació Grada Canito, de què la Curva en forma part, pot sortir car al club.

Fins quan aquest grup gaudirà de totes les facilitats per part del club??? Fins quan el club permetrà que la resta de socis i seguidors, haguem de sentir vergonya pels fets protagonitzats per un dels nostres grups d’animació???

No ha arribat l’hora, amb aquest nou i lamentable fet, que el club els retiri tot el seu suport i totes les prebendes de què gaudeix???

En cas contrari, el club esdevé en part culpable per omissió del comportament de l’esmentat grup.

I per a acabar, direm que cal ser molt males persones per a desitjar la mort de ningú.

Col•lectiu BiB Roger de Llúria
18 de desembre del 2019

2. dic., 2019

TOTHOM N’ÉS RESPONSABLE

Ahir vam tornar a perdre a casa, derrota (2-4), davant de l’Osasuna, un Osasuna que va jugar des del minut 52 amb 10 homes i va ser capaç de fer dos gols perquè davant tenia un Espanyol que a hores d’ara és un equip trencat, sense esma, previsible, amb una moral més que fràgil i sense ni direcció esportiva ni direcció executiva, creiem que ha arribat l’hora de demanar responsabilitats a tots els qui ens ha portat a aquesta situació que frega el dramatisme. Segons per la cua i a 5 punts del primer equip (Mallorca), que marca la salvació i amb un calendari que ens assenyala els pròxims enfrontaments contra Real Madrid i Barça.

Demanem responsabilitats a alguns jugadors del nostre equip que demostren partit rere partit no ser mereixedors de vestir la gloriosa samarreta blanc-i-blava; en demanem a la direcció esportiva per no haver sabut fitxar amb criteri i haver errat estrepitosament en algun dels fitxatges de l’estiu; i en demanem al president i al seu consell d’administració que es miren la situació amb una irritant passivitat i que malgrat la paupèrrima situació de l’equip, segueixen dient que es fitxarà, però que no hi ha diners per a llançar la casa per la finestra.

Un cop ressenyats els nostres motius i les nostres sensacions davant de la més que preocupant situació del nostre primer equip, pensem que ha arribat l’hora de demanar responsabilitats compartides a tots els culpables, per acció o omissió de portar l’equip a una de les situacions més greus dels darrers anys i tot això en una temporada que havia de ser , pel retorn a Europa, la temporada de la il•lusió renovada.

Sr, Chen Yan-Seng, reaccioni i inverteixi en fitxatges; Sr. García Pont dimiteixi si no es veu capaç de redreçar un vaixell que s’enfonsa i senyors Rufete i Perarnau, dimiteixin per no haver sabut fitxar amb l’encert necessari per a compensar mínimanent les baixes de Borja Iglesias i Mario Hermoso.

Mentrestant, nosaltres no deixarem d’anar al camp, no deixarem sol un equip que ens estimem i seguirem demanant a tots els socis i aficionats que segueixin anant a l’estadi a animar l’equip. Perquè només entre tots, ens en sortirem.

Col•lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria
2 de desembre del 2019

14. nov., 2019

ELS HEM D’EMPÈNYER

El nostre club, malgrat una exitosa marxa a l’Europa League, es troba en una situació molt difícil a la lliga. Ocupa la penúltima posició, només per davant del Leganés i a 5 punts del primer lloc de salvació, després d’haver estat incapaç de guanyar cap del sis partits jugats al nostre estadi de Cornellà/El Prat.

Ara els pròxims dies 24 del present mes i l’1 de desembre, ha de jugar dues veritables finals, a casa, contra el Getafe i contra l’Osasuna respectivament. Partits que cal guanyar a fi de poder treure el cap del fons de la classificació.

Aquest col•lectiu vol fer una crida a tots els socis i seguidors pericos a acudir massivament al nostre estadi els dos pròxims partits.

Hem d’empènyer els nostres jugadors a fi que no se sentin sols; els hem de donar tot el nostre suport; que sentin el nostre alè.

No els podem deixar sols!!!

Els pròxims dia 24 de novembre i 1 de desembre TOTS ELS SOCIS I SEGUIDORS HEM D’ANAR A L’ESTADI.

Col•lectiu BiB Roger de Llúria
13 de novembre del 2019

21. oct., 2019

REFLEXIONS POST PARTIT CONTRA EL VILA-REAL

És evident que la politització i manipulació del nostres nom i estadi és una realitat.

VOX, PP,ABC i resta de cavernaris ens presenten com l'últim reducte de la seva Cataluña Española. Així ho ha publicat avui aquest darrer mitjà.

El famós pacte de les banderes el van enfonsar a la primera i només el va respectar un sector de l'afició.

I la Campanya només en Blanc- i- Blau proposada pel nostre col·lectiu no va funcionar entre d’altres coses per falta d'implicació del Club.

Som coneixedors dels esforços de molta gent per trobar fórmules de convivència .
La resistència es troba sempre al mateix sector, els anomenats apolítics que són els que sense cap escrúpol, creuen que el Club és seu, ni l’escriuen amb l’actual grafia. “Espanyol” i viuen d'un passat nostàlgic. Més greu és que no volen als qui no pensem com ells a l’Estadi.

En un exercici de responsabilitat i no sense controvèrsia, davant la situació política als carrers de Barcelona aquest Col·lectiu va fer una crida als qui realment estimen l'Espanyol a sumar- se en Blanc i Blau.

Ningú ens ho va demanar i vam pensar que el moment justificava una crida d’aquest tipus. Alhora quee un mitjà de desinformació com La Contra assegurava falsament que havíem fet una crida a omplir el RCDE Stadium d'estelades. Lamentable i denunciable .

Resultat de tot plegat. Desapareixen les estelades i surten en bona quantitat les banderes espanyoles. Amb això ja han aconseguit la foto i el titular aparegut a l’ABC "la Cataluña española se refugia en Cornellà/Prat".

Després del comunicat del Club envers la sentència del judici al procés es va produir l’efecte d'un suport concret de aplaudiment per la suposada neutralitat i la gastada frase que només som un Club Esportiu. Deixant de banda una minoria, no tan petita, que forma part de la transversalitat del nostre club.

Política NO !!!! Però la d'ells sembla que SÍ!!!

L'empatia de molts dels nostres dirigents va en un sentit i es nota i es veu.
Volem un Espanyol de tots, sense banderes que no siguin les pròpies del Club, sense amenaces i insults, que s’animi l’equip i sigui realitat el #volem.

No som optimistes. Si volem un Club gran i que s'omplin les graderies del nostre estadi, així no ho conseguirem.

Quan un perico de tota la vida i membre d’aquest col·lectiu, és amenaçat, subtilment, com ahir, a la botiga del nostre estadi per no pensar com ells es fa difícil de creure que podem anar junts a cap lloc. L'Espanyol mereix molt més del que tenim.

Ahir la bona gent va buscar concòrdia i molts van demostrar la seva “particular estima al club”, portant banderes, amb uns colors, que no són els nostres blanc-i-blau.

Col·lectiu BiB Roger de Llúria
21 d’octubre del 2019