COMUNICATS

10. mar., 2020

Aquest col•lectiu vol mostrar la seva alegria pel fet que el nostre amic i seguidor de l’Espanyol, Jordi Turull i Negre, pugui sortir , unes hores al dia, de la presó, a fi de desenvolupar tasques laborals. Amb això en Jordi recuperarà una petita part de la seva llibertat. Una llibertat que mai no hauria d’haver perdut.

Això no ens ha de fer oblidar la injusta sentència que sobre ell i els altres líders independentistes, encara continua ferma. Cal recordar que la condemna per sedició, que afecta a en Jordi i a la resta de presos polítics, no és vigent en cap dels estats europeus més avançats.

Esperem que la seva total llibertat s’esdevingui com abans millor i que pugui venir a l’estadi de Cornellà/El Prat a veure , amb nosaltres, un partit de l’Espanyol.

Aprofitem per a demanar que els nostres jugadors i membres del consell d’administració del club, es posen les piles i aconsegueixin acabar la temporada amb la permanència de l’equip a primera divisió.

Col•lectiu BiB Roger de Llúria
10 de març del 2020

27. ene., 2020

 

 

El nostre col·lectiu condemna enèrgicament els fets succeïts ahir en els prolegòmens del partit entre l’Espanyol i l’Athletic Club, protagonitzats per detestables membres ultres  de grups radicals d’ambdós clubs.

 

També condemnem amb més energia si això és possible els càntics xenòfobs i racistes que es van deixar sentir des d’una petita part de la grada del nostre, contra el l’equip jugadors basc de raça negra Williams.  Aquesta zona de la grada, és una zona del gol Cornellà, en què s’hi solen refugiar antics Brigadas que no poden accedir a la Grada Canito.

 

Emplacem al consell d’administració del club que prengui cartes en aquests afers, i que els posi en coneixement del Mossos d’Esquadra, a fi efecte que caigui sobre aquests individus el corresponent i merescut càstig.

 

Senyors del Consell d’Administració del club, no n’hi ha prou fent una nota de condemna dels esmentats càntics i crits, sinó que el que han de fer d’una vegada per totes, es enfrontar-se amb aquests subjectes que amb tanta freqüència embruten la imatge del nostre club. Subjectes que vostès tenen plenament identificats. 

 

No sabem si a vostès els importa gaire la imatge del club, sembla que no massa, doncs a nosaltres ens importa i molt.

 

A través de les xarxes socials s’ha fet córrer la brama que membres del nostre col·lectiu van participar en els aldarulls previs al partit, fent costat als ultres bascos. Podem assegurar que es tracta d’una falsa injúria ja que cap membre d’aquest col·lectiu hi va tenir cap mena de protagonisme.

 

Col·lectiu BiB Roger de Llúria

25 de gener del 2020

7. ene., 2020

VIOLÈNCIA VERBAL AL JOHAN CRUYFF

Amb el pas de les hores s’han anat sabent els detalls dels lamentables fets de violència verbal protagonitzats per un grup de Boixos Nois, a l’estadi Johan Cruyff en el transcurs del mini derbi, jugat el passat dissabte.

Els execrables fets van ser insults, càntics de caire nazi i el vomitiu càntic dedicat al nostre Dani Jarque que deia “si Jarque marca un gol, serà un gol fantasma”

Com no podia ser menys, l’Espanyol denunciarà aquests fets i nosaltres exigim que s’esbrini qui o quins són els responsables de la presència d’aquests subjectes violents a les grades de l’estadi Johan Cruyff.

Fidels al nostre manifest fundacional, condemnem aquests fets de la mateixa manera que els condemnem quan en passen de similars al nostre estadi.

Cal acabar d’una vegada per totes amb la presència de violents als camps de futbol.

I cal evitar-hi la presència de tot aquell que converteix un partit de futbol, encara que sigui un derbi, en una qüestió de mort o vida.

Col•lectiu BiB Roger de Llúria
7 de gener del 2020

19. dic., 2019

UN GRUP PROBLEMÀTIC

La LFP, ha fet saber que investigarà els desagradables i rebutjables crits que es van proferir, durant el partit contra el Betis, adreçats al jugador Borja Iglesias. Els crits en qüestió van ser els de “Borja muérete, lo,lo,lo, Borja muérete”

Un cop més el comportament inadmissible del grup d’animació Grada Canito, de què la Curva en forma part, pot sortir car al club.

Fins quan aquest grup gaudirà de totes les facilitats per part del club??? Fins quan el club permetrà que la resta de socis i seguidors, haguem de sentir vergonya pels fets protagonitzats per un dels nostres grups d’animació???

No ha arribat l’hora, amb aquest nou i lamentable fet, que el club els retiri tot el seu suport i totes les prebendes de què gaudeix???

En cas contrari, el club esdevé en part culpable per omissió del comportament de l’esmentat grup.

I per a acabar, direm que cal ser molt males persones per a desitjar la mort de ningú.

Col•lectiu BiB Roger de Llúria
18 de desembre del 2019

2. dic., 2019

TOTHOM N’ÉS RESPONSABLE

Ahir vam tornar a perdre a casa, derrota (2-4), davant de l’Osasuna, un Osasuna que va jugar des del minut 52 amb 10 homes i va ser capaç de fer dos gols perquè davant tenia un Espanyol que a hores d’ara és un equip trencat, sense esma, previsible, amb una moral més que fràgil i sense ni direcció esportiva ni direcció executiva, creiem que ha arribat l’hora de demanar responsabilitats a tots els qui ens ha portat a aquesta situació que frega el dramatisme. Segons per la cua i a 5 punts del primer equip (Mallorca), que marca la salvació i amb un calendari que ens assenyala els pròxims enfrontaments contra Real Madrid i Barça.

Demanem responsabilitats a alguns jugadors del nostre equip que demostren partit rere partit no ser mereixedors de vestir la gloriosa samarreta blanc-i-blava; en demanem a la direcció esportiva per no haver sabut fitxar amb criteri i haver errat estrepitosament en algun dels fitxatges de l’estiu; i en demanem al president i al seu consell d’administració que es miren la situació amb una irritant passivitat i que malgrat la paupèrrima situació de l’equip, segueixen dient que es fitxarà, però que no hi ha diners per a llançar la casa per la finestra.

Un cop ressenyats els nostres motius i les nostres sensacions davant de la més que preocupant situació del nostre primer equip, pensem que ha arribat l’hora de demanar responsabilitats compartides a tots els culpables, per acció o omissió de portar l’equip a una de les situacions més greus dels darrers anys i tot això en una temporada que havia de ser , pel retorn a Europa, la temporada de la il•lusió renovada.

Sr, Chen Yan-Seng, reaccioni i inverteixi en fitxatges; Sr. García Pont dimiteixi si no es veu capaç de redreçar un vaixell que s’enfonsa i senyors Rufete i Perarnau, dimiteixin per no haver sabut fitxar amb l’encert necessari per a compensar mínimanent les baixes de Borja Iglesias i Mario Hermoso.

Mentrestant, nosaltres no deixarem d’anar al camp, no deixarem sol un equip que ens estimem i seguirem demanant a tots els socis i aficionats que segueixin anant a l’estadi a animar l’equip. Perquè només entre tots, ens en sortirem.

Col•lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria
2 de desembre del 2019