COMUNICATS

17. oct., 2021

 

CAL QUE EL CLUB ENS FELICITI EL DIA DE LA “HISPANIDAD”???

José Antonio Meca, escriu, a La Grada, en el seu article de dissabte dia 16 amb el títol Sin Miedo, dintre de la seva columna habitual La Sartén por el Mango, que no hauria passat res si l’Espanyol hagués felicitat els seus socis i aficionats el proppassat “Dia de la Hispanidad”.

I nosaltres li responem. I tant que sí que hauria passat Sr. Meca!!! Hauria passat que molts, sí molts, pericos ens hauríem sentit molt incòmodes si el club ens hagués felicitat la commemoració d’un dels genocidis més grans de la història. I també ens hauríem sentit incòmodes amb la felicitació per una festivitat de signe racista i franquista que va néixer com a DIA DE LA RAZA.

Sr. Meca, té vostè raó quan dia que l’Espanyol no ha de demostrar la seva catalanitat, perquè indubtablement és una institució esportivo-catalana, fundada a Barcelona per estudiants de la Universitat de la capital de Catalunya.

També diu que a l’Espanyol, un es pot manifestar espanyol, català o com bonament li plagui. Però què passa si hom manifesta la seva catalanitat exhibint una bandera estelada davant de determinats individus o grups radicals al nostre estadi o els seus entorns???

Doncs li pot passar ser insultat o directament agredit, alhora que li sigui arrabassada l’esmentada bandera i tindrà molta sort si els agressors es limiten a cremar-la.

Això no passarà mai si un dels pericos que es manifesti espanyol exhibeix en els mateixos escenaris, una bandera espanyola davant d’un grup d’independentistes.

Doncs sí senyor Meca, el club ha fet molt bé ignorant aquesta festivitat tan controvertida i esperem que no ens la feliciti mai!!

Col•lectiu BiB Roger de Llúria
17 d’octubre del 2021

22. jul., 2021

Benvolguts adherits i simpatitzants, 

 

El proppassat dia 9 ens vam adreçar als nostres contactes de l’àrea social del club, demanant-los que s’adherissin a la manifestació convocada per avui dia 22, organitzada per la Coordinadora d’Entitats LGTBIQ de Catalunya i Pride Barcelona, com a condemna de les recents i diverses agressions homòfobes patides per membres d’aquesta col·lectius. Acte que sí ha rebut el suport i la solidaritat de distintes entitats catalanes. Algunes de les quals de l’àmbit esportiu.

 

Avui dia 22, dia de la manifestació, encara no hem rebut resposta, en cap sentit, per part del club, cosa que ens fa sentir molt desencisats.

 

Amb aquest silenci, entenem que el club segueix sense voler evolucionar vers la seva modernitat, la qual cosa l’allunya, una vegada més, del sentir majoritari de la societat catalana, alhora que impedeix, segons la nostra opinió, el seu anhelat c

reixement social.

 

Col·lectiu BiB Roger de Llúria

22 de juliol del 2021

17. may., 2021

TV3 I EL BARÇA FEMENÍ

Té aquest col•lectiu quelcom en contra del futbol femení??? NO!! Ans al contrari, ens congratulem molt i molt que el futbol femení estigui esdevenint un fenomen mediàtic i que poc a poc vagi posant-se a l’alçada, en interès, al futbol masculí i que desperti l’interès dels canals de TV esportius.

Però d’això a que TV3, hagi encetat avui el seu TN Migdia amb la final femenina de la Champions entre el Barça i el Chelsea, i li hagi dedicat els primers 16 minuts hi ha tot un bon tros.

Un cop més TV3, no oblidem la seva condició de canal públic que paguem, via impostos,  tots els ciutadans de Catalunya,  s’ha posat al servei únic d’un club privat esportiu. I un cop més, com sempre que es tracta del Barça, ha posat la informació pel primer canal. Relegant el seu canal temàtic esportiu Esport 3, a emetre interessants documentals sobre formatges del món.

On eren TV3 o Esport 3 quan qui tallava el bacallà en el món del futbol femení era l'Espanyol???

I per a acabar, dedicarien la mateixa cobertura informativa a qualsevol altre equip femení català?

Col•lectiu BiB Roger de Llúria
16 de maig del 2021

12. may., 2021
16. mar., 2021

SOM-HI ESPANYOL!!!

 

És evident que vivim moments difícils pel que fa a la sanitat i que socialment, tots estem tocats. 

 

Tots sabem que en l’àmbit futbolístic, és més fàcil destruir que crear. 

 

Estem cansats de crides que no tenen cap mena d’efecte en l’equip i veiem com es repeteixen errors del passat. 

 

Sabem que són tòpiques algunes crides com: “hem de sumar”, “no esteu sols”, “cal que remem tots en la mateixa direcció”, i tanteper l’estil.

 

També veiem com  l’entorn fa sang, possiblement amb certa raó, d’aquesta feblesa que ens ha portat fins aquí.

 

No pujarem pressionant més o demanant destitucions, possiblement, més que merescudes. 

 

Com a aficionats només ens queda un missatge per a fer arribar als jugadors i técnics

L’orgull de portar una samarreta amb 120 anys d’història.

 

Hem vessat llàgrimes per no haver assolit alguns resultats esperats. 

 

Volem morir dempeus i no caiguts!!!

 

Som un gran club, tothom s’ho ha de creure. Principalment tècnics i jugadors. La seva victòria, serà el nostre orgull.

 

SOM-HI ESPANYOL!!! 

 

Col·lectiu BiB Roger de Llúria

15 de març del 2021