COMUNICATS

18. ago., 2019

HOMENATGE A UN FEIXISTA

Ahir poc abans del partit jugat al nostre estadi contra el Luzern F.C, alguns membres de clara ideologia feixista de la nostra afició, van penjar una pancarta (escrita en italià), damunt de la porta 44, amb què volien retre homenatge a un aficionat ultra de l’equip italià de la Lazio,assassinat a Roma. Segons diuen per qüestions de tràfic de drogues. És de tots ben conegut el caràcter i comportament feixista dels aficionats radicals de la Lazio.

Sortosament els responsables del nostre club, van reaccionar amb rapidesa i de forma taxativa. Van retirar l’esmentada pancarta i van publicar una nota en diverses xarxes socials, condemnant el fet i i qualsevol tipus de feixisme i d’intent de manipular-lo políticament

Com a col•lectiu volem fer arribar als responsables de l’Espanyol la nostra enhorabona per la seva ràpida i ferma reacció davant del fet que hem comentat i és que en el món de l’esport en general i en el de l’Espanyol en particular, no hi ha de tenir, ni té, cabuda cap mena de feixisme.

Col•lectiu BiB Roger de LLúria
16 d’agost del 2019

27. abr., 2019

ENS PREGUNTEM

Després d’escoltar el projecte social del club en boca dels nostres dirigents esportius,
ENS PREGUNTEM, quin club del món té un grup d’animació que no canta l’himne oficial i actual del club??? El més greu és que sembla que no el canten perquè és en català. Quin club d’Espanya regala el carnet de l’equip femení als membres del grup d’animació i aquests no es presenten a l’estadi a donar-li suport. Això va passar el proppassat dia 22 quan el nostre equip femení es va enfrontar al de l’Atlético de Madrid???
El cas és que no hi trobem respostes coherents ni vàlides.

Molts estem atemorits per una gent que no canviarà mai. Que no estima el club, que està polititzada fins a l’extrem d’utilitzar la violència verbal, l’amenaça i fins i tot l’agressió a qui no pensa ni actua com ells.

Ahir, durant el partit contra el Celta, des de la zona que aquest grup d’animació ocupa a l’estadi, van sonar de nou i sense venir a tomb, els crits de Puta Barça.

Senyors dirigents del club, repetim, ells no canviaran mai i per tant tenim un greu problema. Cal aconseguir una grada d’animació conjunta amb la Penya Juvenil. Amb estatuts o normes de comportament i qui no les compleixi ha de ser convidat enèrgicament a anar-se’n al carrer. Actualment, cada cop són menys i menys aporten al bon ambient, sa i esportiu, del nostre estadi.

Senyors dirigents del club, sigueu valents i actueu. La bona gent de l’Espanyol us ho agrairà.

Col·lectiu BiB Roger de Llúria
25 d’abril del 2019

18. mar., 2019

L’EXTREMA DRETA ENS VISITA

Alguns membres d’aquest col•lectiu es van trobar, ahir, a l’hora d’entrar a l’estadi, amb simpatitzants de la formació d’ultradreta VOX, demanaven signatures per a no se sap què!!!

Estem convençuts que el consell d’administració del club no té res a veure, ni va donar l’autorització per a aquesta acció.

Més enllà d’ahir, el que veritablement ens preocupa és el fet que formacions d’extrema dreta com PP, Ciudadanos i ara Vox, considerin que el nostre estadi i les seves immediacions, són territori propici per a escampar el seu missatge feixista.

Col•lectiu BiB Roger de Llúria
18 de març del 2019

24. feb., 2019

Què pensa el club d'una part de l'afició que es nega a cantar l'actual himne del club??? Tot apunta que no el canten perquè és en català. Quina por té el consell d'administració del club a prendre mesures contra ells quan entonen càntics feixistes o exhibeixen símbols falsament apolítics amb l'antic escut del club estampats??? Agonitzem socialment i el club mira cap a una altra banda.
24 de Febrer 2019
Col.lectiu Blanc-i-Blau ROGER de LLÚRIA

22. feb., 2019

TOTA UNA LLIÇÓ

Arran dels incidents produïts després del partit, a Lió, entre l’Olimpique de Lyon i el F.C. Barcelona, en què un grup de descerebrats Boixos Nois, van amenaçar la resta de seguidors culers, desplaçats a la ciutat francesa, mentre exhibien banderes espanyoles, proferien crits a favor de l’unitat de l’estat espanyol i amenaçaven tot aquell que no s’unia als seus càntics i reivindicacions polítiques; la directiva del Barça, ha presentat una queixa formal al club francès per no haver prohibit l’accés a l’estadi a aquella colla d’impresentables i ha pres el compromís públic d’expulsar, sense contemplacions, aquests individus en el cas que sigui socis del club blaugrana.

En aquest aspecte, la directiva del F.C. Barcelona, ha donat tota una lliçó al nostre consell d’administració que amb motiu de situacions similars, s’ha limitat a fer una nota de caràcter neutre i a mirar cap a una altra banda. Tot abans que enfrontar-se d’una vegada per totes i amb totes les armes legals als individus i grups violents, falsament apolítics, que s’aixopluguen entre la nostra massa social, que han protagonitzat incidents similars als relatats, en algun desplaçament del nostre equip.

Som conscients que aquest escrit farà que alguns pericos ens titllin de periculés, com ja han fet d’altres vegades, però assumim conscientment aquesta possibilitat a canvi de denunciar la passivitat, per no dir-ne convivència, dels nostres directius quan es tracta d’acabar amb la presència dintre de l’afició perica de grups i elements indesitjables.

Col•lectiu BiB Roger de Llúria
21 de febrer del 2019