COMUNICATS

21. oct., 2019

REFLEXIONS POST PARTIT CONTRA EL VILA-REAL

És evident que la politització i manipulació del nostres nom i estadi és una realitat.

VOX, PP,ABC i resta de cavernaris ens presenten com l'últim reducte de la seva Cataluña Española. Així ho ha publicat avui aquest darrer mitjà.

El famós pacte de les banderes el van enfonsar a la primera i només el va respectar un sector de l'afició.

I la Campanya només en Blanc- i- Blau proposada pel nostre col·lectiu no va funcionar entre d’altres coses per falta d'implicació del Club.

Som coneixedors dels esforços de molta gent per trobar fórmules de convivència .
La resistència es troba sempre al mateix sector, els anomenats apolítics que són els que sense cap escrúpol, creuen que el Club és seu, ni l’escriuen amb l’actual grafia. “Espanyol” i viuen d'un passat nostàlgic. Més greu és que no volen als qui no pensem com ells a l’Estadi.

En un exercici de responsabilitat i no sense controvèrsia, davant la situació política als carrers de Barcelona aquest Col·lectiu va fer una crida als qui realment estimen l'Espanyol a sumar- se en Blanc i Blau.

Ningú ens ho va demanar i vam pensar que el moment justificava una crida d’aquest tipus. Alhora quee un mitjà de desinformació com La Contra assegurava falsament que havíem fet una crida a omplir el RCDE Stadium d'estelades. Lamentable i denunciable .

Resultat de tot plegat. Desapareixen les estelades i surten en bona quantitat les banderes espanyoles. Amb això ja han aconseguit la foto i el titular aparegut a l’ABC "la Cataluña española se refugia en Cornellà/Prat".

Després del comunicat del Club envers la sentència del judici al procés es va produir l’efecte d'un suport concret de aplaudiment per la suposada neutralitat i la gastada frase que només som un Club Esportiu. Deixant de banda una minoria, no tan petita, que forma part de la transversalitat del nostre club.

Política NO !!!! Però la d'ells sembla que SÍ!!!

L'empatia de molts dels nostres dirigents va en un sentit i es nota i es veu.
Volem un Espanyol de tots, sense banderes que no siguin les pròpies del Club, sense amenaces i insults, que s’animi l’equip i sigui realitat el #volem.

No som optimistes. Si volem un Club gran i que s'omplin les graderies del nostre estadi, així no ho conseguirem.

Quan un perico de tota la vida i membre d’aquest col·lectiu, és amenaçat, subtilment, com ahir, a la botiga del nostre estadi per no pensar com ells es fa difícil de creure que podem anar junts a cap lloc. L'Espanyol mereix molt més del que tenim.

Ahir la bona gent va buscar concòrdia i molts van demostrar la seva “particular estima al club”, portant banderes, amb uns colors, que no són els nostres blanc-i-blau.

Col·lectiu BiB Roger de Llúria
21 d’octubre del 2019

30. sep., 2019

ENS TREUEN LA IL·LUSIÓ

 

En primer lloc volem adherir-nos al comunicat emès aquesta mateixa tarda per la FCPE i en subscrivim tots i cadascun dels punts que s’hi esmenten.

 Algun mitjà de comunicació s’ha preguntat, darrerament, perquè un bon nombre d’abonats,al corrent de pagament, no van al camp, avui n’hem tingut la resposta en forma de joc i resultat.

 Gallego no és l’entrenador que necessita l’Espanyol, però la culpa és dels que segueixen sense donar la cara i eviten prendre decisions.

 Han destrossat l’equip i la il·lusió generada per la classificació a la fase de grups de l’Europa League, es va esvaint. 

 On són Rufete, Perarnau, García Pont............i el Sr. Chen Yan-Seng es troba massa lluny!!!

 Volem un club gran i no el club discret de sempre!!!

 Com voleu que, en la situació actual,  la gent s’hi sumi???

 Exigim professionalitat, amor vers els nostres colors i que no seguiu robant-nos la il·lusió.

 

Col·lectiu BiB Roger de Llúria

29 de setembre del 2019

18. ago., 2019

HOMENATGE A UN FEIXISTA

Ahir poc abans del partit jugat al nostre estadi contra el Luzern F.C, alguns membres de clara ideologia feixista de la nostra afició, van penjar una pancarta (escrita en italià), damunt de la porta 44, amb què volien retre homenatge a un aficionat ultra de l’equip italià de la Lazio,assassinat a Roma. Segons diuen per qüestions de tràfic de drogues. És de tots ben conegut el caràcter i comportament feixista dels aficionats radicals de la Lazio.

Sortosament els responsables del nostre club, van reaccionar amb rapidesa i de forma taxativa. Van retirar l’esmentada pancarta i van publicar una nota en diverses xarxes socials, condemnant el fet i i qualsevol tipus de feixisme i d’intent de manipular-lo políticament

Com a col•lectiu volem fer arribar als responsables de l’Espanyol la nostra enhorabona per la seva ràpida i ferma reacció davant del fet que hem comentat i és que en el món de l’esport en general i en el de l’Espanyol en particular, no hi ha de tenir, ni té, cabuda cap mena de feixisme.

Col•lectiu BiB Roger de LLúria
16 d’agost del 2019

27. abr., 2019

ENS PREGUNTEM

Després d’escoltar el projecte social del club en boca dels nostres dirigents esportius,
ENS PREGUNTEM, quin club del món té un grup d’animació que no canta l’himne oficial i actual del club??? El més greu és que sembla que no el canten perquè és en català. Quin club d’Espanya regala el carnet de l’equip femení als membres del grup d’animació i aquests no es presenten a l’estadi a donar-li suport. Això va passar el proppassat dia 22 quan el nostre equip femení es va enfrontar al de l’Atlético de Madrid???
El cas és que no hi trobem respostes coherents ni vàlides.

Molts estem atemorits per una gent que no canviarà mai. Que no estima el club, que està polititzada fins a l’extrem d’utilitzar la violència verbal, l’amenaça i fins i tot l’agressió a qui no pensa ni actua com ells.

Ahir, durant el partit contra el Celta, des de la zona que aquest grup d’animació ocupa a l’estadi, van sonar de nou i sense venir a tomb, els crits de Puta Barça.

Senyors dirigents del club, repetim, ells no canviaran mai i per tant tenim un greu problema. Cal aconseguir una grada d’animació conjunta amb la Penya Juvenil. Amb estatuts o normes de comportament i qui no les compleixi ha de ser convidat enèrgicament a anar-se’n al carrer. Actualment, cada cop són menys i menys aporten al bon ambient, sa i esportiu, del nostre estadi.

Senyors dirigents del club, sigueu valents i actueu. La bona gent de l’Espanyol us ho agrairà.

Col·lectiu BiB Roger de Llúria
25 d’abril del 2019