11. sep., 2015

L'ofrena a Rafel de Casanova.

El RCD Espanyol, present a la Diada
11/09/2015
Una nodrida representació del club participa en l'ofrena floral al monument de Rafael de Casanova

VÍDEO DESTACAT

El RCD Espanyol ha complert un any més amb la tradició i ha participat en els actes institucionals organitzats amb motiu de la Diada de Catalunya. Una àmplia representació del club encapçalada pel president blanc-i-blau, Joan Collet, membres del Consell d'Administració i els capitans del primer equip blanc-i-blau Javi López, Víctor Sánchez, Víctor Álvarez i Abraham González han participat en l'ofrena floral que s'ha realitzat, com és costum, al monument de Rafael de Casanova.

El futbol base perico, el futbol femení amb les capitanes del primer equip Paloma Fernández i Andrea Pereira i representants de l'Agrupació de Veterans i de la Federació Catalana de Penyes (FCPE) han completat la nodrida comitiva blanc-i-blava, que ha estat present en aquesta jornada clàssica i simbòlica.

La delegació espanyolista ha participat, un cop més i com ja és tradicional, en aquesta jornada festiva costat de la resta d'entitats, institucions i organitzacions catalanes del món polític, econòmic i social que des de primera hora del matí han realitzat les seves ofrenes al monument de Rafael de Casanova.

Després dels actes institucionals, Joan Collet ha atès els mitjans de comunicació en la vigília del partit davant el R. Madrid. El màxim mandatari ha repassat diferents temes d'actualitat i valorat les últimes novetats relacionades amb el club.