IV Edició del Perico Almogàver.

Ernest Vilches i Jordi Princep amb la Copa de Campions Smartbank 2021.

Imma Casares acompanyada dels finalistes Pep Plaza i Antoni Más.

Atención bomba! 💣 El 6 de Juny la farem ben grossa! 🍾🥂🎊🎉 Ja podeu començar a apuntar-vos! No us quedeu sense plaça! 🧐😉

IN MEMORIAM.

 Benvolguts
Aquest any el nostre Col·lectiu celebra la Ill edició del Perico Almogàver. Aquest any es farà entrega in memoriam a la família de Norbert Gaspar cofundador de la publicació Blanc i Blau que va ser la primera revista/diari per l'afició perica i en català. Gran perico i clarament oposat a la violència a les graderies de l'antic Sarrià, per grups ultres com les Brigades Blanquiazules. Donant suport a la iniciativa Grades netes.
Es farà a la població de L! Estany (Moianès) a la Casa de Cultura de l'ajuntament em presència de la seva família. Aquesta lll Edició no té caràcter polític i si de reivindicació de l'espanyolisme esportiu.
Us hi esperem!!!!

Premi Joan Coromines 2017.

Presentació l part de la presentació de Jaume Marfany.

Presentació ll part Jaume Marfany

Carta de Tomás a Jordi Turull

Carta de Jordi Turull, per Jordi Príncep

Premi Perico Almogavèr 2018

Carta de Jordi Turull Negre.

Benvolgut Ernest,

 

Avui he rebut la teva carta del Col·lectiu Blanc-i-blau Roger de Llúria i no saps la il·lusió que m’ha fet. Em sento molt honorat de rebre aquest premi, sobretot veient els altres proposats que segur que en són més mereixedors que jo, i al meu predecessor en el premi, en Carles Canut.

 

La teva carta també m’ha emocionat perquè he pensat com de content s’hagués posat el meu avi, l’avi Sebi, al cel sigui, si ho hagués viscut. Ell tota la vida va ser allò que abans se’n deia “un fanàtic de l’Espanyol. Ell només va tenir filles, totes elles, la meva mare i les meves tietes són periquites i fins que vaig arribar a néixer jo, tot eren netes, les meves cosines i germana. Al néixer jo, llavors el tema de futbol era per desgràcia molt masculí, devia pensar aquest no se m’escapa.

 

El meu avi, un manyà, que tota la vida va anar en bicicleta, era una persona admirable. Soc periquito per ell, per la infinita estima i admiració que sempre li vaig tenir, més enllà de l’admiració que tot net sent pels seus avis.

 

Ser perico és una “experiència vital”. Et curteix com a persona, perquè t’acostumes a que res és fàcil sobretot no sempre es guanya. I que quan perds el que toca és tornar-te a aixecar una i una altra vegada. I d’això els periquitos en sabem i molt. Igual que moltes vegades l’empat té gust de victòria  no de derrota. El que en política seria l’acord. Un acord mai és una derrota. Quan em parlen del respecte per les minories, d’això els periquitos en podem donar lliçons a tonelades.

I per això el meu respecte a tothom. Aquí a la presó sócl’únic perico del mòdul. Molts del Madrid, Atletico, Barça, València. I jo els faig la broma i els dic que els periquitos som bona gent i per això n’hi ha pocs o cap a la presó i d’aquí la meva autèntica i absoluta minoria.

Bé, tot això us explico per dir que amb la.....fortalesa i davant les adversitats he defensat he defensat la meva condició de periquito, ara ho faig per defensar els nostres compromisos amb els ciutadans de Catalunya i que assumeixo el meu sacrifici de presó al servei d’una causa que és noble, pacífica i democràtica i que és que els ciutadans d’aquest país puguem viure la llibertat, la justícia i la democràcia en majúscules i el nostre pugui esdevenir un país plenament lliure.

 

Visca l’Espanyol i visca Catalunya lliure!!!

Gràcies per tant!! Abraçada!!

Premi Perico Almogavèr 2018