MANIFEST DE PRESENTACIÓ

 

 
   

 

 QUI SOM:

El Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria, compost per socis i accionistes del RCDE1900, neix de la voluntat manifesta dels esmentats d’agrupar-se, dintre del marc legal, per a compartir i expressar lliurement el sentiment català a través del qual ens identifiquem amb el club.

 

No pretenem ni volem que l’Espanyol sigui representatiu de res en l’àmbit polític, però sí que aspirem a tenir un club plural amb una imatge normal dintre de la societat catalana.

 

Exigim la fi de qualsevol tipus d’agressió (física o verbal) per l’exhibició de símbols catalans, per part de determinats grups, tant dintre com fora de les instal·lacions del club.

 

I volem donar continuïtat a l’esperit d’obertura a la societat catalana que va significar aquell encertat eslògan “L’Espanyol un Club Català de Futbol” com tan encertadament el va adjectivar la directiva, aleshores, presidida pel Sr. Manuel Meler Urchaga, en el decurs dels actes de celebració i commemoració del 75è aniversari de la fundació del nostre club.

 

Si us voleu adherir al nostre projecte en qualitat de penyes, socis, accionistes, aficionats o simpatitzants del RCDE1900, i compartiu els nostres sentiments, mitjançant el formulari que trobareu a l'apartat Adhereix-t'hi.

 

Visca l’Espanyol i Visca Catalunya!

 

La Junta directiva