Envia un e-mail. collectiublanciblau@gmail.com

Resum final. Europa ens espera.

PUIGDEMONT EL NOSTRE PRESIDENT LEGÍTIM.

Condemnem la injustificable decisió del jutge del tribunal suprem espanyol, Pablo Llarena, d'empresonar els polítics catalans, Dolors Bassa, Carme Forcadell, Jordi Turull, Josep Rull i Raül Romeva. N'exigim la seva immediata posada en llibertat, també la de Jordi Sánchez, Jordi Cuixart , Oriol Junqueras i Joaquim Forn. Alhora que exigim que els polítics catalans que es troben exiliats, puguin tornar, amb totes les garanties, al nostre país"""

Presentació Premi Joan Coromines. CAL

Premi Joan Coromines. CAL

Una nit com CAL:

Paraules als Premis Joan Coromines !

Bona tarda a tothom, estem emocionats amb aquest premi que avui ens atorga La CAL.

Molts es preguntaran qui som, què fem, fins i tot, hi haurà que es preguntarà, si som mereixedors d’aquest reconeixement.

Som el Col.lectiu BiB Roger de Llùria, sí, Perikos Independentistes!!!
Vam néixer amb voluntat reivindicadora dels orígens del nostre club i de la seva catalanitat. No som una penya d’aficionats, som gent que defensa la seva terra, la seva cultura i la seva llengua.

Estem adherits a l’ANC, a la CAL, a la Plataforma per la Llengua i a Òmnium Cultural, hem signat com a col.lectiu tots els manifestos favorables al procés i hem donat suport a totes les iniciatives a favor de la cultura i la llengua catalana. Quasi fiscalitzem el nostre club en afers de país i de llengua i anem creixent, tenim mes de 300 adhesions, milers de seguidors a les xarxes i mes de 150.000 visites al nostre web.

Un dels nostres membres és un dels primers socis de la CAL.

Vull donar les gràcies a la CAL i als qui us heu preocupat de la nostra existència i a tots els qui heu entès que la nostra tasca es molt difícil, tenim incomprensió a dins i fora, peró també hem trencat un tòpic, es pot ser perico e independentista??? Doncs SÍ!!!

M’agradaria recordar, que ja fa més de 4 anys, en una assemblea esperpèntica del nostre Club un soci va ser molt agosarat i va treure una estelada blanc- i- blava. Més endavant les casualitats varen fer que el meu amic Carles i jo assistíssim al partit Catalunya- Nigèria, que es va jugar al nostre estadi de Cornellà/El Prat de Llobregat cadascú anava amb una estelada penjada al coll, ell la blaugrana culer i jo la blanc-i-blava perica; i se’ns va acostar un membre d’una taula de l’ANC i em va preguntar si n’érem molts,etc, i encara recordo que em va dir, això seria bo que segueixi endavant, la meva resposta va ser: hi estem treballant. Era en Jaume Marfany, aleshores, vicepresident de l’ANC conjuntament amb Carme Forcadell, allò em va donar mes força per a seguir treballant.

Més tard he tingut ocasió de conèixer personalment en Pep Ribas i li he explicat fins a quedar-me afònic , que som tranversals que som de l’Espanyol i que estimem el nostre país i la nostra cultura.

És un orgull ser, avui, aquí amb tots els premiats, esperem fer-nos mereixedors de la vostra decisió , i volem dir-vos que allà on sigueu vosaltres hi serem nosaltres. Treballant pel nostre poble i el nostre futur això si en blanc- i- blau com en Roger de Llùria.

Gràcies, Visca l’Espanyol i Visca Catalunya!!!

Per al 6 de maig (dissabte), estem organitzant un dinar que servirà de presentació pública del nostre col·lectiu.

 El lloc triat és El Prat Verd (www.elpratverd.com), El Prat Nou, s/n – Malla (a prop de Vic).

 

Hem convidat a l’acte diversos pericos mediàtics i membres i exmembres del consell d’administració del club.

 Encara no sabem el preu del dinar. Us el farem avinent tan bon punt el sapiguem.

 

Esperem poder comptar amb la vostra presència.

 

Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria.

El Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria, compost per socis i accionistes del RCDE1900, neix de la voluntat manifesta dels esmentats d’agrupar-se per a compartir i expressar lliurement el sentiment català a través del qual ens identifiquem amb el club.